UUUFFFFFTTT....

....va jag älskar den här låten! Vet dock inte vad jag tycker om introt
som personen fick för sig att göra. Den va INTE okej, inte okej....


I do, I do, I DO!

Har ni dem här i 38?
- Shit, du köper ju ett par A1s en gång i veckan typ.
Va, nej, inte alls.
- Va inte du inne förra veckan och köpte dem Svarta Vivent Pinks?
Jo, men innan dess så köpte jag inte några.
- Nej juste du va inne förra månaden. Okej en gång i månaden då?
Nja, inte riktigt så heller, men det hade inte varit illa med ett nytt par i veckan.
- Ah föressten, har du sett vår nya katalog?
Haha försöker du förstöra min ekonomi ännu mer eller?

 *Han bakom kassan blinkar med ena ögat*

Fan jag får ju ångest, kan inte köpa nya sneakers så ofta. Så jag gick och lämnade tillbaka mina nya white vivent pinks.
Min kära mor såg hur mycket jag sörjde när jag kom hem med ett återköpskvitto i handen.
Så, tomten kom b.la med ett presentkort till Footlocker. Kharma, Jul, Mammor, you just gotta love'em!

Pajjar min mode.

Ni är så sjukt duktiga på att f ö r v r ä n g a
alla mina ord och handlingar till något dåligt.
Jag är så sjukt less på "er"!

You Lose


Kanye West - Love Lockdown

wifey

Min fina, rara, underbara...Faye

ooh iiih wala wala bing bang!


Jag skojjar inte...

...när jag säger att jag nästan blir blöt i trosan av det här.
H O L Y  C R A P vad jag vill att skiten ska komma ut NU!
Föressten, har jag sagt att jag vill ha "BumbelBee" till jul?


Tänk om...

Tänk om vissa kvinnor kunde sluta jaga efter drama för att krydda upp deras torra liv, 
eller om män kunde sluta svina sig så mycket och inse att man kan överleva utan att doppa den i regelbunden basis.


Tänk om jag fick mina sneakers,
 jag vill ha mina sneakers för i helvete!

Så, hitta &  H O J T A! 

Round 1

Jag har nog ägt ett "antal" rosa färgade sneakers i mina dar, så snart jag gör mig av med ett så måste jag införskaffa ett nytt. Rosa har alltid varit det jag personligen anser vara det mest "tjejiga" hos mig, samtidigt som den färgen ofta orsakar "mindre ekonomiska bekymmer" då jag ska ha allt som tillverkas i rosa. Kan vara världens mest onödigaste sak, men så länge den är rosa så är den fin och helt plötsligt nödvändig. Trust me, Im working on it!

Sedan är jag, som en stor del av hiphop scenen, en  A1 nörd, varit det i ett antal år nu. En av de få sakerna jag struntat i om det blivit lite "halv komersiellt" med tiden. Det är och kommer alltid att förbli mina babies! Sedan att de kopplas till sporten som fångade mitt hjärta (Basket) gör inte saken sämre det heller.

Så förstå mig rätt när jag säger att jag fick rysningar i kroppen och ett hjärta som nästan hoppade ut ur kroppen när jag fick syn på dessa. Jag börjar innerligt tro att jag är lite små förtjust i ett par sneakers. Sedan måste jag ha ursäkten att det verkar vara ömsesidigt då jag hör dem kalla på mig. Den här designen var som skapad för mina tio tår! Allt från de underbara små detaljerna till sömmen på skon som påminner om en basket boll, sen ska vi inte glömma att de valt att använda rosa. Sen måste jag fullständigt hålla med Nike, det är verkligen The Best of Both Worlds! (AF-1 Vs. Jordan Air)

Så, härmed annonserar jag efter dessa!

Jag kommer hädanefter att ta detta inlägg och kopiera och sedan posta det med jämna mellan rum här på bloggen. Tills den dagen någon ängel till person kan tipsa mig om var jag kan finna dessa. De kopierade inläggen kommer att börja med en siffra vilket betyder hur många gånger inlägget kopierats. Så var nu en snäll jävel och hjälp en annan snäll jävel att hitta dessa. Att sitta och kopiera detta inlägg fler gånger än vad jag förväntat mig verkar lite off.

hojta på din sneaker nörd!


Sneaker porn

F u c k  heels ! Sneakers är h e t t !
Nike's hetaste reklam film hittills.


Baam....

..rakt in i själen!


WHAT IF?

Tänk  OM...?

You just a boy, you dont understand.Inte ny, inte gammal, men så nödvändig.

.

Det räcker nu! Jävla hästpung!
Fuck you, have a nice day!

Sluta mutera mina sneakers!

Det är inte första gången jag stumlar omrking på en klack version av en sneaker, men varför gör Nike så? Varför förstör dem (enligt mig) det unika och absoluta simpla med sneakern för.
Att tillverka något "simpelt" som en jumpa sko och endå kunna sticka ut så pass mycket att det kan klassas som hett (trots att det inte är en "finsko") är hela meningen med dem för mig. 
Att tillverka en version med klack är som att ta sneakern, sparka på den, spotta på den, och sedan ta och våldta den för att få en muterad version.

Det lär vara en massa kvinnor som finner det här det hetaste dem någonsin skådat, samtidigt som det kommer finnas män som anser dem här skorna att vara "kattiga". All respekt, deras åsikt.
 
MEN det enda jag ser är något annorlunda, inte specielt, utan annorlunda. Vilket är logiskt, en jumpa sko med klack. Men är det då fortfarande en jumpa sko, en sneaker? Jag vetifan, jag ogillar det.


Gillar det som förmodligen är tanken bakom det hela, att vara orginel. Men förutom den tanken så ser jag verkligen inte det här som något hett.
Mer något som Nike tillverkar för att få en större samt ny typ av folkgrupp som uppmärksammar dem och hamnar på deras inköpslista.

VIll jag ha klack så köper jag klack, vill jag ha sneaks så köper jag det.
Pluspoäng för orginalitet, men fett med minus för resultatet!


Chicanas a la 2008

Mama har precis släppt hennes Mi Vida Loca kollektion som tar dig från Zoot Suit Riots från 1940 till Low Rider kulturen idag. Med de här så kallade Rock a Billy liknande frisyrer och markanta läppar ser man de här modern liknande chicanas/chulas bära upp dessa Vatos Locos a la 2008 outfits så jävla ståtligt.
Jag blir så innerligt glad över att se dessa dickies liknande byxor, flanell skjortor och raiders tröjjor komma ihop med ass som doorknockers och färgstarka klick på naglar och westcoast textade tryck. Känns som om jag är elva, tolv år gammal igen och precis kollat klart på Blood in Blood out eller Mi Vida Loca för första gången. Latina forever mayn!

RSS 2.0