Fröken Foxy Brown.

image26Finns inga "Hophop" bitches som Foxy Brown och Lil' Kim, som för övrigt har under alla dessa år varit ärkesfiender. Nu dagens "Hiphop bitches" som bland annat Trina är enligt mig ett gäng övedrivna wannabes som försöker ta över så att säga. Men nu släpps även Foxy Brown, hon dömdes till ett års fängelse förra året. Foxy Brown beräknas vara hemma till den 18 april och ska tydligen vara med i en ny reality show.

Foxy Brown som egentligen heter inget annat än Inga Marchand, är en rappare från Brooklyn som först dök upp 1994. Hon var inte äldre än 15 år gammal då hon var med på LL Cool Js "I shoot Ya" med Keith Murray och Fat Joe. Hon var den första tjejen som Def Jam signade, och 1996 släppte hon äntligen sitt egna debutalbum "Ill Na Na".

Jag skulle inget annat vilja se resultatet av att sätta fröken Foxy i en studio. Jag hade mer än gärna velat höra nytt matrial från henne.
Och helst av allt se henne göra det hon en gång i tiden gjorde. Och visa Trina och alla andra hur man lyckas vara en "Gangsta HipHop Bitch" samt inte vara mer av en hoe än en bitch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0