RZA tar ikapp!

Wu-Tang, Wu-Tang, sorgen sitter fortfarande i lite halvt. Det svider fortfarande när det gäller den uteblivna konserten i Malmö. Men, får väl se fram emot den nya nyheten angående RZA istället. Nu är det så att Wu-Tang Clan medlemmen som oftast är känd för hans unika hip-hop produktion och val av musik ska nu börja arbeta med nya projekt.

Det här året kommer han att släppa mins två olika album. "Digi Snax", som kommer att släppas genom Koch den 24/6 och sedan Hiphop/Metal projektet Achozen med System Of a Downs basist Shavo Odajian.RZA personligen säger att han tycker att Achozen kommer komma senare detta år.
Han fortsätter att berätta att det tagit dem ett par år när det gäller den produktionen och att han gjorde det mesta av jobbet som vokalist. Men majoriteten av produktionerna var producerade av Shavo.

Anledningen till att det albumet sattes i produktion var att de alla hade en sak gemensam och det var att de alla var krigare. Och att när han fått höra om allt Shavo kämpat för och emot så blev de vänner som ofta satt och prata om olika ting i livet vilket lät dem att börja göra musik ihop.
Achozen släppte sin första singel "Dueces" den 22/4 genom deras hemsida www.Uression.com

Ja, och där slutar det inte för RZA. Han har hopp om att få medverka i ett flertal filmer, att gå filmbranschen är inget han tackar nej till. Vilket är väldigt vanligt inom artister nuförtiden.

Men nu är det så att denna rappare vill lära sig att regissera, producera filmer. Han har tydligen varit med och uppmärksammat Quentin Tarantino i ett antal år för att se hur han jobbar. Och vad RZA vill, ska RZA få?

Nu är det så att det sägs att han ska ha ett Kung Fu projekt. Något jag personligen lätt vill se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0