Nelly, Akon & Pharell = Sant?

Nelly, eh nej tack. Akon, han och T-Pain kan gå och lägga sig! Men Pharell, vad skulle Pharell ha i huvudet just då isånnafall, förutom pengar? Snacket om att Nelly, Akon och Pharell ska bilda en slags supergrupp var inget som gav mig ett leende precis. Snarare ett frågetecken mitt på pannan.


Förra helgen uppträdde Nelly på en av Red Rock Hotels sviter i Las Vegas som en slags release fest för hans väldigt fördröjda Brass Knuckles. Där ingen mindre än Akon gjorde ett special uppträdande så att säga med ingen annan än Jermaine Dupri. När Akon satt och diskuterade hans relation till Nelly och låten han producerat (Body On Me) så råka de säga lite för mycket enligt pressen.


Han berättade om att han och Nelly brukade träffa på varandra lite då och då utan att det gällde musik. Att de alltid var ute efter olika typer av chanser för att kunna få tillfället att få arbeta med varandra. Akon fortsätter med att berätta hur Nelly hade något som han fastnat för och det var att han och Pharell förmodligen skulle göra ett album tillsammans.
De ville hitta något de kunde skapa tillsammans. Människorna i rummet häpnade över vad som sagts, men precis som jag undrar, hur realistisk är denna collabo?
Nelly fortsätter där Akon avsluta med att berätta att det helt enkelt är en slags koncept för tillfället. Att han helt enkelt fått den ideen, att han älskar grupper som Bell Biv Devoe, LSG. Grupper som består av artister som skapar något stort genom att gå ihop. Att ingen har gjort det på senare tid på en hip-hop nivå.

Det enda jag kan klämma fram här är att ifall det går så långt att det blir en collabo mellan dessa tre, så kommer det att bli ett hatad/älskad projekt. Det kommer att spelas konstant, och alla typer av människor kommer gå runt och nynna till det. Riktig The Voice matrial.


Kommentarer
Postat av: Jiii

The Voice matrial är sånt man bara vill ta livet av sig haha

2008-06-11 @ 10:57:35
URL: http://sampaguita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0