Is kuben backar upp Nas

Ingen som lyssnar på Hiphop har nog lyckats undankomma vetenskapen om Nas senaste album som i slutändan kommer att släppas ut som en otitlad album. Nu är det så att Ice Cube är en av de första artisterna som uttalar sig om det.
Ice Cube berättar att i slutändan så handlar allt om affärer endå. Han fortsätter med att förklara oom att det är så sjukt många människor som investerar i ett album på olika sätt i olika typer av roller, och det är självklart att de vill sälja deras grejj. Och om de inte kan sätta upp det på hyllorna blir det riktigt svårt att sälja det.

Ice Cube poängterar väldigt tydligt att han INTE tycker att Nas böjjde sig eller gav upp på något sätt alls på grund av pressen. Utan han tycker att det helt enkelt slutade med att Nas var tvungen att tänka och se allt på ett realistiskt sätt. Och det är att om han hade kallat albummet för N***** så hade det hindrat försäljningen mer än om han inte gjorde det.
Och när Cube endå var på G började han att prata om rappare generellt.  Och säger att de gör den här musiken så den ska bli hörd, inte för att den ska hamna undangömd någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0