Ne-Yo Vs. Chris Brown

Något som börjat förekomma allt mer inom musikbranschen är rivaliteten bland artister. Ibland handlar det helt enkelt om att sälja mer. Ibland handlar det helt enkelt om ett försök att få skina mer. Men det förekommer regelbundet, "Beef's".

Den senaste enligt hörsägen är mellan Ne-Yo och Chris Brown. Det sägs att Chris Brown haft mage att kommentera Ne-Yo's sångtalanger jämnfört med sina egna. Sedan gick han så långt att han jämnförde dess två album, att han lätt skulle kunna klå Ne-Yo vilken dag som.
Lite sanning är det i det hela för tillfället, då Chris Browns skiva Exclusive sålde över två miljoner exemplarer endast i staterna. Medans Ne-Yo's Because Of You sålde färre än en miljon. Vet dock inte om jag tycker att det är en rättvis argument då jag anser att Ne-Yo och Chris Brown inte borde kunna jämnföras över huvudtaget då de är två helt olika artister.

Hursomhelst så bestämmde Ne-Yo sig för att ge tillbaka genom den traditionella diss versionen inom musiken. Och det genom att göra en diss låt över det välspelade beatet "A Milli/ABilli".
Jag som oftast lyssnar på hiphop hade inte blivit förvånad ifall det hade handlat om två rap artister, men två R&B artister, vad håller de på med?


Kommentarer
Postat av: Fiaah

Hej. Hoppas du haft en bra dag=). BTW, fin blogg(=

2008-07-01 @ 18:23:29
URL: http://ffiaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0