Banks & Yayo ger sin sida av det hela

G-Unit medlemmarna Lloyd Banks och Tony Yayo satt enligt olika rapporter nyligen ner och talade om deras nya album Terminate On Sight och passade på att tala om hela "Young Buck situationen". Som alla förmodligen redan vet så har Young Buck uttalat sig en del angående 50 Cent och G-Unit samtidigt som han fått respons tillbaka av 50 cent. Och nu låter Yayo och Banks alla få reda på vad allt egentligen handlar om och hur det ligger till genom att berätta deras sida av historien.


Yayo är personligen glad över att Buck blivit utkickad av G-Unit säger han. Han fortsätter med att berätta att han helt enkelt inte gillar att ha en massa problematik runt om sig, att det är väldigt simpelt egentligen. Antingen är men med laget eller inte, och är det så att endast en man inte är med så gör man helt enkelt det man måste. Man måste titta längre än det ögonen når, man måste se allt 50 Cent gör för att hjälpa oss alla. Och det är något 50 Cent verkligen gjorde med Buck, som han sorligt nog aldrig såg eller förstod. Men det är jelt okej, man måste gå vidare, en en-mans show kan inte stoppa oss, avslutar Yayo.

Både Yayo och Banks berättar och påpekar att den mannen de ser Buck vara nu är inte den mannen som brukade sitta och turnera med dem. De förstår inte var lojaliteten tog vägen samt att lojalitet verkligen är allt hos dem. Samtidigt som de inte förstår hur Buck kan göra saker som ta sig tiden att göra musik med The Game, en artist som suttit och baktalat honom en gång i tiden. Hela grejjen med Buck är en massa skitsnack och de vet verkligen inte vart han fått allt ifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0