Xzibit sörjer sin son

Välkände rapparen Xzibit sörjer förlusten av sin nyfödde son Xavier Kingston Joiner, som dog en hastig död den 26/5. Xavier föddes för tidigt den 15/5, men trots det var Xzibit självklart överlycklig över sin sons födelse. Men sorligt nog gick det som det gick.
Rapparen förklarar sin sorg samt hur allt gick till på sin egen blogg. Rapparen skriver att veckan hade varit väldigt tuff för sonen då hans lungor inte varit tillräckligt starka för att hantera vanlig syre på egen hand. Han fortsätter med att skriva om tidpunkten han son gått bort och att det verkligen är ohumant och onaturligt för en förälder att överleva sitt eget barn.



Anledningen till att Xzibit ville framföra nyheten så pass snabbt säger han är av samma anledning som när han delar med om sina bättre tider. Livet är för kort för att vara falskt. Och gud håller jag med honom, kunde inte ha sagt det bättre!
Han fortsätter med att säga till alla föräldrar där ute att hålla hårt i sina barn, skydda dem och visa dem hur mycket du älskar dem. Att man inte ska vänta en sekund för att krama dem, lära dem och bry sig om dem oändligt.

Jag ska inte fortsätta att citera denne rappare, då allt han berättar och delar med sig är sanna, djupa och kärleksfulla ord från en man som sörjer. Det är inte ofta man får se den sidan av en välkände rappare som Xzibit. Men det är vid sånna stunder man får se att även de är männskliga och även de inte endast lever som man får se på MTV.

All kärlek till Xzibit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0