En av favoriterna.

image46Han är inget annat än omtalad, både hatad och älskad. Han är en av mina absoluta favoriter och förmodligen en av femenisternas favorita hatobjekt. Ludacris, något som kommer från dirty south och jag endå älskar. Ludacris är någon man kan sitta och diskutera om i flera timmar oan oavsett om man gillar mannens texter eller inte så är han inget annat än en musikalisk guru på sin plan.

Nu är det så att denne rapparen håller på att förbereda på att släppa ett nytt album ("Theater Of The Mind")  i September.  Enligt honom så kommer första singeln att komma ut någon gång i Juni. Förutom det så avslöjar Ludacris namnet på ett spår, "Lets Stay Together" om är producerat av DJ Paul från Three 6 Mafia. Förutom de så kan det avslöjas att andra som har medverkat i skivan är namn som Dre & Vidal, 9th Wonder, Ice Drake och DJ Don Cannon.

Ludacris har den senaste tiden varit löjligt upptagen då han haft olika projekt och arbeten på gång. Förutom sitt album så medverkar han i  Max Payne. Som handlar om den Rysska Maffian som kommer till Europa för att ta över. Med honom så medverkar skådespelaren som Mark Wahlberg.

MOVE BITCH!! För i September 2008 kommer albummet och i Oktober 2008 kommer Max Payne ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0