The Game Drar Sig Tillbaka

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro när artister säger att de ska sluta rappa, eller lägga av efter en viss skivsläpp. Känns som om det är grejjen med det hela med att vara artist nu förtiden. Att få ett stort namn, bygga sin fanklubb och sedan säga att det albummet ska bli den allra sista. Självklart vill alla trogna fans köpa det sista deras idol skapar och det är lika självklart att de jublar av glädje när de gör en comeback. Vilket något 99% av alla som säger att de ska sluta gör.

Ett ganska så smart sätt att sälja en massa exemplarer och tjäna sjukt mycket med pengar. Så, som sagt vet inte riktigt vad jag ska tro när The Game säger att efter denna skivsläpp ska han inte släppa mer skivor. Förvisso är det en väldigt bra anledning The Game kommer med, som är att han vill spendera mer tid med sin familj. Samt att han tröttnat på turne livet och vill helt enkelt vara en far.

The Game kommenterar det hela med att säga att han är medveten om att det han gör (rappa) försäkrar deras ekonomiska säkerhet men att säkerheten gör att han saknar tid med familjen. Han förklarar samtidigt att det bra med det hela är att det höll honom i Calefornia och att han fick  chansen att ta sina barn till saker som deras karate lektioner, basketboll turneringar och så vidare. Och att det helt enkelt fått honom att inse hur mycket han älskar att vara en far.

The Games album LAX kommer att nå butikerna i Juli, om det är den sista får vi se om ett par år. Kan "pojkbandet" New Kids On The Block göra en comeback som är allt än ett "pojkband" nu, så kan nog vem som helst göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0