Toujours Lá

image39Det är ofta "äldre" pratar och anser att Hiphop kulturen är ett gäng slackers som svär och har sig dag in och dag ut. Som knarkar och går runt med häng för att efterlikna sina "idoler"

Det är många som relaterar hiphop till en massa olycksdrabbade "förortsbarn" eller "snobbbarn" som vill efterlikna dessa "förortsungar".
Så ännu en gång tar ett par människor tag i det och visar att det inte är så. Att det faktiskt handlar om kärlek för musiken, att det handlar om att kämpa för det man vill.

Nu tar Sens och DJ Silence tag i N O V A Ungdommens Hus i Vallentuna! De annordnar en Knark - Alkoholfri release fest för Sens "Toujours Lá", där det kommer va en massa uppträdande från olika hörn. Här kommer man att ha Fort Nox som host och självklart kommer den fransktalande artisten Sens att äga scenen.

Och inte nog med det, man kommer få se gruppen Panetoz som Sverige nyligen fått se live på kanal 5 "Hitmakers". Och som om inte det var nog så kommer Girot att få smaka på scenen och visa talangen han har. För er som inte vet vem Girot är, så är det en amerikansk rappare från Florida. Självklart är det DJ Silence som är bakom the wheels of steels och erbjuder det bästa av det bästa.

Så, alla som  jämnt sitter och klagar på alla "slackers", alla som jämnt klagar på att allt är 23 överallt, alla som helt enkelt vill åt musiken och inget annat. Alla ni ska ta tag i den 3/5, ta sig till Vallentuna och headbanga till vad dessa människor har att erbjuda till er! Och inte nog med det, Sens kommer att dela ut sitt mixtape till alla som uppskattat mitt tips och tagit sig dit. Välkommna!

www.myspace.com/senss1

www.myspace.com/fortnox

www.myspace.com/dj_silence1
www.dj-silence.com

Kommentarer
Postat av: er

fifan va grymt, han gillar jag verkligen... fet

2008-04-19 @ 20:11:01
Postat av: Royalrnb

du får inte sluta skriva nu när jag änligen fått upp ögonen för din blogg!

2008-04-27 @ 17:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0